Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Ons Werk

Hier ziet u enkele foto’s van diverse projecten.

Meer info over deze diensten?

Klant Reacties

“Jack da Costa heeft de afgelopen twee weken, met twee medewerkers, bij ons en bij onze buren, de voorgevel geschilderd.

Daarbij de stalen balustrades van de balkons, de panelen daarvoor, betonvlakken, garagedeuren en voordeur gelakt en hun kozijnen geschilderd.

Zijn werk was van zeer goede kwaliteit en zijn aanbevolen materialen eveneens. Ook kwam hij met goede voorstellen ten aanzien van bepaalde roestproblemen.

Kortom, wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Jack bij iedereen aanbevelen.”

Margreet & Harry Knol

“Hallo Jack, wij zijn gaarne bereid onze tevredenheid op je website uit te spreken.

Via een ex-collega kwamen wij in contact met Jack da Costa. Dit jaar wilde ik mijn gehele huis rondom aan de buitenzijde laten schilderen, een enorme klus.

We hebben een afspraak gemaakt en Jack heeft de woning opgenomen. We hebben nog overleg gevoerd over wijze van uitvoering en de toe te passen materialen, dat moet echt top zijn om over twee jaar weer niet aan een zelfde sessie toe te zijn. Jack begreep het, omdat hij niet anders gewend is dan met goede materialen te werken.

Bij de aanvang van het werk was het prima weer, maar daarna werd het wisselvallig. Ondanks dat we vaste prijs hadden afgesproken heb ik Jack niet horen klagen en heeft het werk vervolgd, ook al was dat voor een halve dag.

Een prima vent om mee samen te werken, betrouwbaar, komt zijn afspraken na, geeft hele goede adviezen en zorgt dat de kwaliteit van het werk hoog ligt. Veel succes Jack!”

John Piket

“De schilder, Jack da Costa, heeft vandaag het schilderwerk opgeleverd. Doordat hij afhankelijk was van het weer is er in etappes gewerkt.

De rotte delen zijn vervangen en alles inclusief de roldeuren is in de verf gezet en het ziet er allemaal keurig uit. Ik wil dan ook een compliment maken naar dit bedrijf er is heel netjes gewerkt door Jack.

De werkzaamheden zijn goed met ons besproken en er is zelfs (ongevraagd) na onze werktijd gewerkt voor wat betreft het schilderen van de werkplaats roldeur zodat wij er geen last van zouden hebben.

Mocht u in de toekomst nog schilderwerk hebben, dan is dit bedrijf van harte aan te bevelen.”

Isabel Pannekoek | Autobedrijf Houtwijk

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

Kantoor: 06 - 24 13 89 67

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland

Pin It on Pinterest