Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Prijsindicatie Latex Spuiten

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een prijsindicatie per mail voor het latex spuiten van uw wanden en/of plafond(s) inclusief afplakken, kitten en afvoeren van gebruikte materialen. Toch liever een prijsindicatie aanvragen als je zelf voorbereidingen treft? Ga dan naar “Prijsindicatie Zelf Voorbereiden Latex Spuiten“.

Vierkante meters berekenen
Om het aantal vierkante meters (m2) te berekenen, dient u de lengte en de breedte van het te spuiten oppervlakte op te meten.
Lengte x breedte = het aantal vierkante meters. Bereken de oppervlakte apart voor wittinten en voor kleur en dan voor de wanden en/of het plafond.

Projecten kleiner dan 50m2 of groter dan 2000 m2
De prijzen die wij afgeven in deze prijsindicatie gelden voor een totaal van minimaal 50m2 aan wanden en plafonds samen, anders zijn onze dagprijzen van toepassing. Neem in dat geval even contact op voor een prijsindicatie op maat. Bij projecten groter dan 2000 m2 komen wij graag eerst even langs voor een kijkafspraak en stellen dan ook graag een prijsindicatie op maat voor u op. Neem ook dan contact met ons op. 

Prijsindicatie Latex Spuiten inclusief afplakken, kitten en afvoeren

Veelgestelde Vragen

Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Je kunt het aantal vierkante meter berekenen door uit te gaan van de lengte en de breedte.

Lengte x Breedte = het aantal vierkantemeters

Wil je meerdere kamers berekenen? Dan is het verstandig om per kamer het aantal vierkante meter te berekenen en het totaal op te tellen.

Lees ook dit blogbericht over hoe u precies de vierkante meters kan opmeten.

Mijn ondergrond staat er niet tussen, kan ik wel een prijsindicatie aanvragen?

Om het formulier goed toegankelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om de meest voorkomende ondergrond aanvragen te benoemen. Uiteraard maken we graag een offerte op maat indien het een andere ondergrond betreft! Neem daarvoor contact met ons op.

Spuiten jullie ook deuren, kozijnen, radiatoren?

Wilt u ook uw houtwerk (deuren, kozijnen, radiator etc) met lak laten spuiten? Geef dat dan aan in de opmerkingen en stuur foto’s mee, dan kunnen we een aanvullende offerte voor u opstellen. 

Ik heb eigenlijk nog een vraag, waar kan ik die toevoegen?

Bel of mail ons gerust! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. U kunt op de tweede pagina van dit formulier eventueel ook een vraag of opmerking toevoegen. 

Ik heb geen mail ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat onze mail in uw spambox is beland.

Lukt het niet om een offerte aan te vragen, stuur ons dan een e-mail of bel ons even!

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland