Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Prijsindicatie – Zelf voorbereiden

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een prijsindicatie per mail voor het latex spuiten van uw wanden en/of plafond(s). U treft zelf voorbereidingen, waardoor wij het spuiten zelf voor een lagere prijs kunnen aanbieden en alsnog gebruik zullen maken van goede kwaliteit verf!

Liever een prijsindicatie aanvragen als wij ook voor een deel de voorbereidingen treffen? Ga dan naar “Prijsindicatie Latex Spuiten“.

Wat houdt het voorbereiden in?
U zorgt ervoor dat:
– alle ruimten leeg en toegankelijk zijn;
– de vloer bezemschoon is;
– het te spuiten oppervlak licht is geschuurd / oneffenheden zijn verwijderd, hoe gladder de ondergrond, hoe mooier het resultaat;
– de vloeren, kozijnen, deuren, radiatoren en andere niet te spuiten delen door u zeer nauwkeurig zijn afgedekt en afgeplakt;
– de hoeken en eventuele kieren, scheuren, gaatjes en langs de plinten ook door u zijn gekit (let op de droogtijd);
– het afplakmateriaal en de lege emmers door u worden opgeruimd / afgevoerd.

Vierkante meters berekenen
Om het aantal vierkante meters (m2) te berekenen, dient u de lengte en de breedte van het te spuiten oppervlakte op te meten.
Lengte x breedte = het aantal vierkante meters. Bereken de oppervlakte apart voor wittinten en voor kleur en dan voor de wanden en/of het plafond.

Projecten kleiner dan 50m2 of groter dan 2000 m2
De prijzen die wij afgeven in deze prijsindicatie gelden voor een totaal van minimaal 50m2 aan wanden en plafonds samen, anders zijn onze dagprijzen van toepassing. Neem in dat geval even contact op. Bij projecten groter dan 2000 m2 komen wij graag eerst even langs voor een kijkafspraak en stellen dan graag een offerte op maat voor u op. Neem ook dan contact met ons op. 

Vragen?
Komt u er niet helemaal uit of heeft u een andere vraag? U kunt een vraag invullen op onderstaand formulier of ons een berichtje sturen via de pagina Contact.

Prijsindicatie Latex Spuiten – u treft zelf voorbereidingen

Veelgestelde Vragen

Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Je kunt het aantal vierkante meter berekenen door uit te gaan van de lengte en de breedte.

Lengte x Breedte = het aantal vierkantemeters

Wil je meerdere kamers berekenen? Dan is het verstandig om per kamer het aantal vierkante meter te berekenen en het totaal op te tellen.

Lees ook dit blogbericht over hoe u precies de vierkante meters kan opmeten.

Mijn ondergrond staat er niet tussen, kan ik wel een prijsindicatie aanvragen?

Om het formulier goed toegankelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om de meest voorkomende ondergrond aanvragen te benoemen. Uiteraard maken we graag een offerte op maat indien het een andere ondergrond betreft! Neem daarvoor contact met ons op.

Ik heb eigenlijk nog een vraag, waar kan ik die toevoegen?

Bel of mail ons gerust! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. U kunt op de tweede pagina van dit formulier eventueel ook een vraag of opmerking toevoegen. 

Ik heb geen mail ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat onze mail in uw spambox is beland.

Lukt het niet om een offerte aan te vragen, stuur ons dan een e-mail of bel ons even!

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland