Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Latex en lak Spuiten Geesteren

Latex en Lak Spuiten Geesteren: Dit project in Geesteren omvatte het spuiten van 460m2 latex, waarbij we alle wanden in een prachtige kleur hebben afgewerkt en de plafonds stralend wit hebben gehouden. In totaal zijn er 9 deuren met lak gespoten. 

Bekijk de foto’s en video’s van dit project hieronder voor een impressie van het eindresultaat.

Latex spuiten is veel efficiënter dan traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het resultaat is niet alleen sneller, maar is ook een veel egaler. Geen zichtbare strepen of aanzetten, wat bij traditioneel schilderwerk vaak wel het geval kan zijn.

Bijzonder aan dit project is dat we alle 9 deuren in RAL9005 (zwart) hebben gespoten en de trap in de kleur ‘Old Flax’ voor een unieke en stijlvolle uitstraling.

Meer weten over onze aanpak? Op de Werkwijze pagina vindt u uitgebreide informatie. Benieuwd naar de kosten? Op de Prijzen pagina staan onze tarieven per vierkante meter duidelijk vermeld.

Denkt u erover om uw bedrijfspand, woning of specifieke ruimtes op een vergelijkbare manier te laten behandelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan (deze ontvangt u direct in uw mailbox) of neem contact met ons op voor meer informatie. 

latex spuiten en lak spuiten in Geesteren
latex spuiten en lak spuiten in Geesteren
latex spuiten en lak spuiten in Geesteren
latex spuiten ridderkerk
latex spuiten en lak spuiten in Geesteren

Latex en lak spuiten Geesteren

Bent u van plan om uw wanden, plafonds en/of houtwerk in Geesteren op te frissen op een snelle en kosteneffectieve manier? Overweeg dan latex spuiten en/of lak spuiten oplossing! Deze techniek om verf snel en nauwkeurig aan te brengen is niet alleen efficiënter en zorgt voor een strakkere afwerking, maar is ook voordeliger in vergelijking met traditioneel schilderwerk.

Het project “latex en lak spuiten Geesteren” was voor ons weer een leuke ervaring en we zijn trots op het behaalde resultaat.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan, of lees verder op onze website voor meer informatie.

We zijn actief in heel Nederland en zetten ons in om onze klanten te voorzien van prachtig gespoten wanden en plafonds.

 

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland