Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Latex en lak Spuiten Ypenburg

Zie hier het eindresultaat van 230m2 latex en lak spuiten in Ypenburg (Den Haag). Ook hebben wij print aangebracht met behang. De latex verf is allemaal in een wittint aangebracht en het houtwerk (o.a. trap, kozijnen, deuren) in het zwart. 

Hieronder ziet u een aantal foto’s van het eindresultaat van het behangen en het latex en lak spuiten in Ypenburg op de benedenverdieping. 

Latex spuiten is een stuk sneller, veel egaler en ook nog eens goedkoper dan traditioneel rollen, het vergt namelijk minder (van uw en onze) tijd, waardoor u snel weer door kan met de rest van uw planning.

Wilt u ook uw hele woning of een aantal kamers laten latex en/of lak spuiten? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact op.

latex en lak spuiten den haag
latex en lak spuiten den haag
latex en lak spuiten den haag
latex en lak spuiten den haag

Latex en lak spuiten Ypenburg

Uw wanden, plafonds en houtwerk snel en betaalbaar laten voorzien van een strakke laag verf? Laat het dan spuiten! Latex en lak spuiten is sneller, egaler en goedkoper dan schilderen met een roller en een kwast en het resultaat is ook een stuk mooier. 

Wij hebben bovenstaande klus – latex en lak spuiten Ypenburg, uitgevoerd in Ypenburg, maar wij werken door heel Nederland, vandaar onze naam: Latex Spuiten Nederland.

Wij zijn wel gevestigd in Den Haag en komen graag naar u toe om u ook te voorzien van mooi geschilderde wanden / plafonds. U kunt op de website onze prijzen bekijken en ook eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. De prijsindicatie wordt dan direct naar uw mailbox gestuurd. 

Bent u geïnteresseerd in latex en lak spuiten? Laat het ons weten!

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland