Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Latex Spuiten Alkmaar

Latex spuiten Alkmaar: we kregen de opdracht om hier in Alkmaar maar liefst vier kleuren te spuiten. In bruine en witte tinten. 

De foto’s van deze leuke klus staan hieronder, zodat je een beetje een impressie ziet van het eindresultaat. 

Wist je al dat latex spuiten sneller gaat dan schilderen met een roller en een kwast? Wij hebben deze klus in maar liefst 2 dagen afgerond. Met kleuren kost het altijd wat extra tijd, maar zelfs dan is het super snel gegaan. 

Het laten spuiten van verf, of het nu latex of lak is, is niet alleen sneller, maar geeft ook een egaler eindresultaat, want er komen geen banen of aanzetten op, wat met traditioneel schilderwerk wel kan gebeuren. 

Wilt u ook uw bedrijfspand, uw woning, of een aantal kamers laten spuiten? Vraag dan een prijsindicatie aan (deze komt direct in de mail) of neem contact met ons op.

latex spuiten alkmaar
latex spuiten alkmaar
latex spuiten alkmaar
latex spuiten alkmaar
latex spuiten alkmaar
latex spuiten alkmaar

Latex spuiten Alkmaar – 4 kleuren!

Je wanden, plafonds en/of houtwerk snel en betaalbaar van twee lagen verf laten voorzien? Laat het ons spuiten! Het spuiten van latex en/of lak is een stuk sneller, egaler en betaalbaarder dan het traditionele schilderwerk.

Bovenstaande klus is uitgevoerd in Alkmaar, wij komen uit diverse hoeken van Nederland (zoals Den Haag en Nijmegen), maar rijden daardoor door heel Nederland om u te voorzien van mooi gespoten wanden en plafonds. 

Bekijk onze prijzen en vraag een prijsindicatie aan, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. De prijsindicatie ontvangt u dan meteen in uw mailbox. 

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland