Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Latex Spuiten Baarle Hertog

Voor dit mooie project zijn wij naar Baarle Hertog in België gereden. Het ging om ruim 450m2 aan wanden en plafonds en deze zijn allemaal in een wittint gespoten. 

Jack en Fer hebben een filmpje van het eindresultaat gemaakt, die hieronder te bekijken is. 

Latex spuiten gaat super snel, het is sneller klaar dan traditioneel schilderwerk en het eindresultaat is veel egaler, doordat er geen banen of kwaststrepen zichtbaar zijn. Ook is het goedkoper omdat we geen weken bezig zijn met een klus al deze, maar in enkele dagen klaar zijn. 

Wilt u ook uw bedrijfspand, uw hele woning, of een aantal kamers laten latex spuiten? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Latex spuiten Baarle Hertog, België

Je muren, plafonds en houtwerk snel en betaalbaar van een laagje verf laten voorzien? Laat het ons dan spuiten! Het spuiten van latex (en lak) is sneller, egaler en goedkoper dan schilderen met rol en kwast.

Wij hebben het latex spuiten Baarle Hertog, uitgevoerd in België, wij werken niet alleen door heel Nederland, maar komen ook graag naar onze buurlanden om daar wanden en plafonds van een mooie laag verf te voorzien. 

Wij zijn gevestigd in Den Haag en Nijmegen en komen graag naar u toe om u ook te voorzien van mooi geschilderde wanden / plafonds. Op onze website kunt u onze prijzen bekijken en ook direct een prijsindicatie aanvragen. Deze ontvangt u dan meteen in uw mailbox. 

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland