Latex Spuiten Nederland | Vanaf € 6,- per m²

Latex VERF Spuiten Nootdorp

Latex Verf Spuiten Nootdorp:

Dit waanzinnige project in Nootdorp heeft mega grote hoogteverschillen en was daardoor een extra leuke uitdaging. We hebben in totaal 470m2 gespoten, waarvan 150m2 in kleur en 320m2 in het wit, dit hele project hebben we gemaakt in maar 3 man-dagen. 

Wat we dan hebben gedaan? Al het voorbereidende werk aan de wanden en plafonds, we hebben geschuurd, gekit, gefixeerd, twee lagen kleur (Old white 04 van Farrow & Ball) en twee lagen in een witte tint aangebracht. En uiteraard hebben we na het latex verf spuiten opgeruimd en al het afval netjes afgevoerd. 

Bekijk hieronder foto’s van dit project, voor een beter beeld van het eindresultaat.

Latex verf spuiten is voordeliger dan traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het bespaart niet alleen tijd, maar geeft ook een egaler eindresultaat zonder zichtbare strepen of aanzetten. 

Op onze Werkwijze pagina vindt u meer informatie over hoe wij werken en op de pagina Prijzen staan onze latex spuit prijzen per vierkante meter.

Denkt u eraan om uw bedrijfspand, woning of specifieke ruimtes te laten latex spuiten? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan (deze ontvangt u direct in uw mailbox) of neem contact met ons op.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn voor latex verf spuiten Nootdorp. Woont u verder weg? Geen probleem, wij rijden door heel Nederland zonder reiskosten te berekenen!

 

latex spuiten maassluis
latex spuiten maassluis
latex verf spuiten maassluis
latex spuiten maassluis
latex verf spuiten maassluis
latex verf spuiten maassluis
latex spuiten maassluis
latex verf spuiten maassluis
latex spuiten maassluis

Latex verf spuiten Nootdorp – hoogteverschillen

Bent u op zoek naar een snelle en voordelige manier om uw muren, plafonds en houtwerk in Nootdorp op te frissen? Overweeg dan het spuiten van latex verf! Deze methode biedt een egaal resultaat dat niet alleen uw ruimte transformeert maar ook voordeliger is dan traditionele schildertechnieken.

Onze ervaring met het spuiten van latex verf in Nootdorp was weer een succesvol project en we zijn trots op de prachtige afwerking die we hebben kunnen realiseren. Ons team is actief in heel Nederland en gespecialiseerd in het leveren van uitstekende gespoten afwerkingen voor wanden, plafonds en zelfs houtwerk.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie aan.

 

Bericht ons!

Wij reageren binnen 24 uur

Bel ons!

06 - 52 32 69 24

Prijs berekenen?

Direct een indicatie in de mail

Wij zijn werkzaam in heel Nederland