Is het altijd noodzakelijk om de wanden / plafonds te laten schuren voordat deze gespoten worden? Wanneer is het wel of niet aan te raden? Kan Latex Spuiten Nederland dit ook voor ons doen en hoelang duurt dat dan en wat zijn de kosten? Dit zijn vragen die wij regelmatig horen, lees verder voor antwoorden op deze vragen!

Wanneer is het nodig om de ondergrond te schuren?
In het geval van behangklare wanden, nieuw stucwerk of juist bij ondergronden waar toch veel oneffenheden inzitten. Bij nieuw stucwerk bijvoorbeeld ligt het echt aan de kwaliteit van het werk van de stucadoor of naschuren echt nodig is. Als de wanden spuitklaar zijn gestuct, dan is het vaak niet nodig om de wanden na te schuren. Bij sausklaar zitten er vaak toch wat meer oneffenheden. Hoe minder oneffenheden in de ondergrond zitten, hoe mooier het eindresultaat. 

Het schuren hoeft dus echt niet altijd, daarom hebben wij het ook niet standaard in ons pakket verwerkt. 

Kan ik zelf ook schuren?
Als u zelf wil schuren, dan houden wij u niet tegen, echter bereikt u het mooiste resultaat als alles goed egaal wordt en dat is sneller en netter te behalen met een speciale grotere schuurmachine. 

Kunnen jullie dit voor ons uitvoeren?
Jazeker! Wij hebben hiervoor een grote schuurmachine waardoor wij dit relatief snel voor u kunnen uitvoeren tegen ons uurtarief. Ook kunnen wij meerdere putjes / beschadigingen repareren tegen betaling. Bekijk hieronder in het filmpje hoe dat schuren gaat. 

Wat is de meerprijs?
De toeslag voor schuren is € 1,- excl. btw per vierkante meter.